zaterdag 5 mei 2012

Nationale Scrapbookdag!

Vandaag is het nationale scrapbookdag! Lekker belangrijk zou je denken.. Bevrijdingsdag heeft toch veel meer waarde! Dat is ook zo! Wat een zegen he, dat wij gewoon lekker ons gangetje kunnen gaan in ons Nederland! Met die vrijdheid hebben we dus ook alle ruimte om heerlijk te scrappen, ons druk te maken over welke kleurtjes we bij een foto gebruiken, wat voor embelies we willen gebruiken en dat soort dingen. Niks geen angst voor een bezetter! (OK.. ik weet het, er is ook in Nederland nog genoeg ellende, maar in ieder geval geen oorlog!) Vandaag vieren we dan ook gewoon dat we heerlijk in ALLE VRIJHEID kunnen scrappen! Op het Scrapfeverforum organiseer ik vandaag allerlei uitdagingen. Elke 2 uur komt er een uitdaging online. De eerste is een kleurenchallenge. En hoe kan het ook anders: in de kleuren rood, wit en blauw! Dit is het inpiratieplaatje:
En deze layout heb ik gemaakt n.a.v. deze kleurenchallenge!

8 opmerkingen:

Scrapcreaties Mirande zei

Wauw Marieke, wat een geweldige lo.Heel mooi in die Nederlandse vrijheidskleurtjes.
Groetjes Mirande

Cora Hoekstra zei

wat een heerlijke tekst met je bruggetje tussen vrijheid en scrappen.
Wat een mooie layout heb je gemaakt, heerlijk hollands met geit.Geweldig toch die national scrapbooking day, ik heb er zit jaar helaas niet zoveel van meegekregen.

bmartes zei

Ik vind het een geweldige layout!! Je bent het scrappen in elk geval niet verleerd! Heb je nu niet meteen zin om verder te gaan?
Liefs,
Arja
P.S. Het is idd heerlijk dat we in alle vrijheid kunnen scrappen...

Margot zei

superleuke lo! grappige foto's, zo'n grote geit, ze is niet bang!

Henriƫtte zei

Wat een mooie lo, je hebt je lekker laten inspireren door de kleurtjes te gebruiken van het voorbeeld. Super.

Groetjes Henriƫtte

Brenda zei

Wauw wat een gave layout!! Scrap jij op A4, leuk!!
Ik vind hem echt super leuk!
Lieve groetjes Brenda

Jenny zei

Super dat je de uitdagingen op het Scrapfever forum gezet heb.
Vind jou uitwerking van de eerste uitdaging erg mooi.

Groetjes Jenny

Marjolijn van Elsberg zei

Ik heb veel te weinig meegemaakt van dat superleuke dagje, moet de "schade"nog steeds inhalen! Maar goed, ik ben wel heel blij met mijn nieuwe baan en ook dat voelt als vrijheid. Je hbet helemaal gelijk Miek, ik probeer er niet alleen op 5 Mei bij stil te staan maar als het me lukt elke dag, elke dag ben ik dankbaar dat wij in vrijheid kunnen leven. Want wat een groot goed is dat!
Je lay out is superleuk geworden en zo ook je andere scrapsels, enne succes met je nieuwe supergave opdracht, i kijk uit naar die mooie lintjes!!!!