zondag 27 mei 2012

Kikkerprins???

Al tijden (lees al meer dan een jaar...) lag er een foto van Mirthe klaar om gescrapt te worden. Ik vind dit zo'n vreselijk leuke foto!!! Mirthe heeft net als haar broer een enorme liefde voor beesten. Groot en klein. Nou dat hebben ze zeker niet van mij geërfd. Ik word lichtelijk panisch als beesten dicht bij mij in de buurt komen! Maar ik kan er volop van genieten als de kids met de beestjes in de weer zijn. Niks mooiers toch dan zo te kunnen genieten in de natuur? Ik kon alleen bij deze foto geen leuke titel vinden. Verder dan "kikkerprins" kwam ik niet. Totdat ik bij Scrapfever de uitdaging van deze maand las. Namelijk: gebruik een spreuk of gezegde op je LO. Dus ik zoeken naar iets leuks om internet en toen kwam ik dit tegen!!! "wie een prins wil trouwen, moet veel kikkers kussen!" Nou perfect voor deze foto dacht ik!!! Dit is 'm:

7 opmerkingen:

Ria zei

Wat een gave titel voor deze foto, past helemaal perfect !!
een super leuk lootje !!
groetjes Ria S.

Cornelie zei

Wat leuk!! Idd de foto is top, maar ook je LO en de spreuk natuurlijk ook!
Groetjes Cornelie

Irm zei

Wat een ontzettende leuke LO! Ik vind 'm heel erg fris qua kleur! Maar de foto die doet het 'm helemaal! Erg leuk,Marieke! En grappig die tekst die je erbij hebt! Groetjes, Irm

Cora Hoekstra zei

Als dat geen sprookjeshuwelijk wordt......
Wat een geweldige layout, de foto doet het `em maar de layout die je eromheen gemaakt hebt versterkt het sprookje, prachtig gedaan.

sylvana zei

Geweldige lo heb je gemaakt

Marjolijn van Elsberg zei

Miek hij is geweldig!!!! Echt helemaal top, foto kleukr lay out, nu nog winnen!!!!!

jacqueline zei

Wat een geweldige LO en wat een heerlijke frisse kleuren.
De foto is schitterend, al ben ik echt heeeeeeel bang voor kikkers dus of mijn dochter het voor elkaar had gekregen weet ik niet wahahaha.
Maar jij hebt er een prachtige LO aan overgehouden!

Groetjes Jacqueline