maandag 14 mei 2012

Marianne Design.

Oh... ik heb zoooooo leuk nieuws!!! Voor Marianne Design mag ik allerlei creaties maken met de prachtige flowerribbons! Ze vroegen of ik wat ideetjes had... Nou aangezien ik altijd boordevol ideetjes zit, was dat natuurlijk niet zo'n probleem. Afgelopen vrijdag kreeg ik een GIGApakket met allemaal mooie spulletjes om mee te werken! Dus jullie gaan de komende tijd errrrg veel Marianne producten voorbij zien komen! Uiteraard heb ik als eerste de mooie roze ribbons gepakt om mee te werken. (wie mij een beetje kent weet dat roze mijn favo kleur is om mee te werken..) Ik heb er een kraamkadootje mee gemaakt! Ik heb het lijstje gekocht bij de Action. Ik was direct verliefd op het reliëfje! Dit is 'm:
Ik heb hiervoor 2 verschillende flowerribbons gebruikt. (donkerroze FR1127 en lichtroze FR 1102) Je kunt ze als lint gebruiken, maar ook prima los knippen, zodat je losse roosjes hebt. Ze blijven mooi in de vorm van het roosje zitten, en rollen dus niet uit elkaar. Ideaal! Het designpapier wat ik heb gebruikt is ook van MD. 1 van de nieuwste blokken! Het heet Sweet Summer (PK9081) En nog wat detailtjes:
Deze vlaggetjes heb ik gestempeld met de Eline baby Clearstamps (EC0108).
Ik heb hiervoor een clearstempel van een andere Eline Baby set (EC 0106) in witte zelfhardende klei gedrukt. Even een nachtje laten drogen en je hebt een superleuke embellishment! Nu ga ik gauw verder, want ik zit zo ontzettend vol ideetjes!!! Ik weet gewoon niet waar ik beginnen moet....! *lol*

11 opmerkingen:

Anita zei

Hartstikke leuk Marieke.
En niks saai hoor,die kleur doet het hem helemaal!
Ik ben ook wel benieuwd wat ze er van vinden natuurlijk,maar volgens mij kan dat alleen maar positief zijn!

Succes met je volgende objectjes!

Groetjes Anita

Ellen zei

Jij boft maar! En wat leuk dat wij kunnen meeegenieten van al je creaties met MD-spulletjes. Dit fotolijstje heb je heel leuk gepimpt, ziet er lief uit!

groetjes, Ellen

Kitty zei

Geweldig! Dat babykopje vind ik een supervondst, heel mooi!

bmartes zei

Wooh heerlijk is dat he een pakket met nieuwe spulletjes, daar gaan je vingers van kriebelen!! Wat een schattig babylijstje heb je gemaakt!! Heerlijk dat roze... En een goede tip om er losse roosjes af te knippen ik heb ook soortgelijk lint dat ga ik ook eens proberen!
Groetjes en liefs,
Arja

Marjolijn van Elsberg zei

WAt een superleuk fotolijstje is dat geworden Miek, je bnft maar met al die leuke spulletjes. Nu op naar designer hoor!!!! Dat is aan jou echt wel besteedt!

Lida zei

Wow wat is dat mooie zeg
leuk he om met zo iets te werken

groetjes Loda

sylvana zei

super gemaakt

... van Sara zei

Nogmaals gefeliciteerd!! En ik zie hier al meteen een superleuke creatie staan. Het is gewoonweg AF, wat een leuke details. De embellishment uit klei vind ik heel erg leuk gevonden! Ik ben benieuwd naar wat nog zal volgen!

Margot zei

superleuk lijstje! ik vind het klei-elementje geweldig mooi!

Tynke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tynke zei

De helft van mijn reactie was ineens weg..

In ieder geval vind ik het lijstje prachtig!! En de ribbons ook trouwens..