maandag 28 november 2011

3 soorten designpapiertjes / 6 kaarten

Jaaaaaaaaaaa!!! Hij is er weer!!! Het kabeltje lag verstopt in een wasmand met schone was. En na een rondje huishouden kwam ik hem tegen! Hmmm... toch vaker de schone was direct in de kasten stoppen dus... *lol*

Afgelopen week had ik op een avond totaal geen inspiratie. Er kwam echt niks uit mijn handen. Totdat ik mijzelf de opracht gaf om met 3 soorten designpapiertjes veel kaarten te maken. En dat is gelukt! Ineens rolden ze uit mijn handen... Ze zijn niet zo heel spectaculair, maar prima voor de voorraadbak!

Het papier komt trouwens uit een supergoedkoop blokje van de Action! (79 cent)

Dit zijn ze:9 opmerkingen:

Judith zei

Watte, niet spectaculair??? Nou, ik vind ze anders wel heel leuk met dit vrolijke papier van de Action (-: En zo'n hele rij tegelijk, wow!

Ach, dat huishouden...
groetjes, Judith

Ellen zei

Ik vind ze ook hartstikke leuk. Het papier is super en daardoor is elke kaart erg mooi geworden vind ik. Ze zijn juist heel gezellig allemaal.

groetjes, Ellen

Brenda zei

Ik vind ze allemaal hartstikke leuk geworden! Lekker fris en fleurig! Heel mooi papier trouwens; moet ook maar even naar de Action geloof ik;) By the way, wat een geluk dat je je kabeltje weer hebt gevonden!!
Groetjes,Brenda

Bieke zei

Heel leuk gedaan!

bmartes zei

Prachtig Miek jij gaat lekker! Ik vind dat bloemetjespier erg mooi van kleur!
En fijn dat je kabeltje er weer is!
Liefs,
Arja

Scraplijn zei

Echt superleuke kaartjes zijn het geworden en wat leuk dat jij jezelf steeds opdrachtjes geeft.

Wilma zei

Leuke kaartjes hoor! Knap dat je dat ook gewoon doet, ik ben na 1 kaartje het papier vaak al weer zat voor een tijdje.....:)

Heidie zei

wat een leuke kaarten heb je gemaakt.

liefs heidie

Boukje zei

Wat een leuke serie kaartjes heb je gemaakt, lekker vrolijk!
Groetjes Boukje.