maandag 25 februari 2013

DCL #175

Heerlijk! Ik heb mn "mojo" terug!! Meteen nog maar een kaarte gemaakt. Dit keer nav de challenge van het DCL blog de kaart gemaakt. De opdracht was: Maak een MONOCHROMATIC kaart. Dit is 'm:

(bijna) LENTE!

Voor de challenge van het Marianne Design challengeblog heb ik een (bijna) lente kadootje gemaakt. Een koffiepot gevuld met tulpenbolletjes. Met daaraan een tag. Gemaakt met allerlei MD spulletjes! Het papier, de stansen, het stempelafdrukje,het uiltje, en het roosje komt van een flowerribbon. Dit is 'm:

Condoleance kaarten

Helaas heb je soms ook condoleance kaarten nodig. Ik blijf het lastig vinden om dit soort kaarten te maken! Dit zijn ze:

EKEF #155

Gisteravond lekker aan de scrap geweest! Heerlijk een paar kaarten gemaakt. Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van Elke kaart een feestje! De opdracht was: gebruik vlaggetjes. Het is een echte "miek" kaart geworden met kraft,stickseltjes,roze,My Minds Eye en uiteraard een Penny Blackje :) Dit is 'm:

zaterdag 16 februari 2013

Gastdesigner

Wat een eer! Ik mocht dit keer gastdesigner zijn op het Don & Daisy challenge blog! De opdracht die ik kreeg was, maak een voorjaarscreatie. Met uiteraard een stempelafdrukje van Don of Daisy. Ik heb een craftzakje gevuld met bloembolletjes en deze versierd. Uiteraard ook gebruik gemaakt van meer Marianne Design artikelen! Zoals, het papier, het hekjestans, de swirlstans en het tekststempeltje. Het blijft 1 van mijn favoriete merken! Dit is 'm:

zaterdag 9 februari 2013

Schepping

Deze had ik ook nog niet laten zien! Deze heb ik gemaakt nav een uitdaging in een puzzelkrant. Je moest een creatief A4tje maken met de oplossing van de puzzel : Schepping! Ik wist direct dat ik daarvoor het geboortekaartje en babyfoto van Mirthe voor wilde gebruiken. Het geboorte kaartje had alleen wel erg lastige kleuren voor mij om te scrappen :) Niet te veel poeha gebruikt, ik vond het kaartje en de foto toch het belangrijkste! Dit is 'm:

vrijdag 8 februari 2013

wcrollen boekje

Afgelopen week van een paar wc rollen een mini album gemaakt! Erg leuk om te doen. Dit is 'm: