zondag 28 juli 2013

Eindelijk weer eens een layout!

Dat is lang geleden! Het is geloof ik al bijna een jaar geleden dat ik een layout heb gemaakt. Tja, het haakvirus te pakken gekregen.... Deze week heb ik al mijn hobbyspullen eens uitgezocht. En ja hoor, daar stond ook een bak vol inspiratie :)
Omdat ik zooooveel inspiratie in 1 keer kreeg, wist ik van gekkigheid niet waar ik beginnen moest. Daarom maar een leuke challenge opgezocht. Op het Cards en Scrapchallengeblog zijn ze alweer toe aan challengenr 177... ik heb er dus ECHT veel gemist :)
De opdracht was "in de tuin". Ik wist direct welke foto ik wilde gebruiken. Mijn blote voeten in de tuin, midden tussen de madeliefjes. Ik wilde er nog even van genieten, voordat ik er met de grasmaaier overheen zou racen :)

Dit is 'm:


5 opmerkingen:

Brenda zei

Wat een geweldige LO Marieke!! Gave foto ook en je tekst is zó waar! En, heeft de haaknaald nu even een adempauze gekregen? Ben je weer helemaal gegrepen door het scrapvirus? ;) Je bent het scrappen in elk geval nog niet verleerd! Gezellig dat je meedoet bij Cards&Scrap deze week!Groetjes en fijne zondag nog verder,
Brenda

bmartes zei

Ik vind 'em geweldig Marieke!!
Heb je nu geen zin gekregen om nog meer lootjes te maken?
Liefs,
Arja

Veltechuniv zei


One must act in painting as in life, directly.Sculpture is the best comment that a painter can make on painting.PaintBooth

csbe zei


Hey great stuff, thank you for sharing this useful information and i will let know my friends as well.csbe

Marjolijn van Elsberg zei

Ik had hem al gezien maar vind hem zo leuk heerlijk vrolijk, op dat margrietjesveld!!!