zondag 8 juli 2012

Liftchallenge #20

Gisteravond heb ik nog een kaart gemaakt met het papier uit dezelfde lijn als het vorige kaartje (kitje gekregen van Brenda!) Toch wel errrg mooi papier! Dit keer een kaart nav de lift op het Liftchallengeblog Ik zat een beetje vast, en dan is het natuurlijk ideaal om een kaart te liften! Zo doe je eens wat anders dan anders! Dit is 'm:

9 opmerkingen:

José zei

Inderdaad hele mooie papiertjes Marieke. De witte streepjes langs de rand en de kleine pareltjes bij de tekst vind ik een hele mooie afwerking. Leuke lift!
Bedankt voor het meedoen met de challenge.
Groetjes, Jose

Ellen zei

Mooie lift heb je ervan gemaakt! Goed geslaagd hoor. Je haakcreatie van een paar blogs terug vind ik helemaal super. Ben zelf ook aan het haken geslagen en het is knap verslavend, maar o zo leuk om te doen.

groetjes, Ellen

Cornelie zei

Ik vind je lift ook heel mooi! Prachtig papier! heel mooi gedaan!
Fijn dat j emeedoet bij de liftchallenge!

creaties van kokosnoot zei

Dit is een mooie kaart geworden Marieke. Super leuk gedaan.
En deze liftchallenge gaf mij inderdaad ook inspiratie.

Marjan Küppers zei

Prachtige lift! Heel mooi papier. Fijn dat je dit kon gebruiken om weer even opp gang te komen. Bedankt voor je deelname!

Je@net zei

Wat een schattig kaartje, Marieke. Mooi papier heb je gebruikt!

Nadine zei

Geweldig papier Marieke en wat een schat van een kaart is het geworden zo! Leuk dat onze challenge je aan inspiratie heeft geholpen, bedankt voor het meedoen!

Brenda zei

Wat een lief kaartje!!
Ben gek op deze kleurtjes!
Lieve groetjes Brenda

Marjolijn van Elsberg zei

Volgens mij gaat er bij jou geen snippertje papier in de prullenbak, wat een lief leuk kaartje weeer Miek, lekker roze met kraft, ik hoef natuurlijk verder niks te zeggen hihi.