vrijdag 6 juli 2012

Even voorstellen: superaap ZOEF!

Een tijdje terug kocht ik het GEWELDIGE boekje "aapjes haken" van Christel Krukkert. Mocht je van haken houden, dan is dit een echte aanrader! Een basispatroon voor een aap, maar naast dit patroon nog vele andere aapjespatronen! Bijv. een ballerina, een boer, een bruidspaar, een piraat en nog veel meer. Eerst heb ik de basisaap gemaakt, maar dat was echt een probeersel, dus die plaats ik maar niet op mijn blog *lol*. Daarna was superaap ZOEF toch wel mijn favoriet! Heerlijk om te haken, en ik ben ook nog eens erg blij met het resultaat! Dit is 'm:

4 opmerkingen:

bmartes zei

Ooh Marieke wat gaaf!!
En zo knap, ik heb wat kleinere amigurimi's geprobeerd, maar ik vond het heel moeilijk.
Hij is gewoon superleuk!
Liefs,
Arja

Je@net zei

Wat ontzettend leuk, Marieke! Super knap gedaan, wat zal dat een werk geweest zijn.

Grietje Jansen zei

Heel leuke gehaakte figuren zie ik op je blog.
Zelf heb ik vroeger ook veel gehaakt, zelfs een keer een dalmatierhond.
Heb helaas het patroon niet meer.

Grietje

willeke zei

Hoi wat is Zoef mooi geworden

Ik heb pas een gordijnaapje voor de babykamer van onze dochter gehaakt onze eerste kleindochter is op komst. Mijn kleinzoon van 7 wil nu ook een aap en is gek op superman dus ja deze wil ik maken.
ik heb al een stukje gehaakt maar met haaknaald 3 en vind het wat klein het gordijn aapje heb ik op 5 gehaakt met dubbele draad.
het lijkt alsof jouw zoef groter is als 30 cm klopt dat en zo ja welke haaknaald heb je gebruikt? het wordt mijn 2de knuffel dus ervaring heb ik nog niet echt. wel met kussens haken ook leuk op de babykamer.

groetjes willeke