maandag 28 juni 2010

Waterpret!

Eindelijk weer eens een LOtje van mij! Dat is lang geleden! Maar toen ik dit supppppperleuke papier van Echo Park (scrapfever!) binnenkreeg, MOEST ik er een LOtje mee maken. Op het forum van Scrapfever is ook nog eens een leuke wedstrijd: gebruik een gekleurde achtergrond, gebruik een randpons, 6 bloemen en een nederlandse titel. Daar ben ik dus maar mee aan de slag gegaan! Let vooral even op het snoetje van de onderste foto. Is het niet geweldig!! hihi. Echt een lucky shot!

Dit is 'm:

zondag 27 juni 2010

Gast Designers...

Bij het sisters hope challengeblog zijn ze op zoek naar quest designers. De opdracht was, maak een trouwkaart en een kaart voor iemand die met pensioen gaat. Dit zijn de kaarten die ik heb gemaakt:



zaterdag 26 juni 2010

Lotto bij a Sisters Hope Challengeblog!

Gisteren kwam ik tijdens een rondje internet terecht op het challengeblog van a Sisters Hope.
Op dit blog staan erg leuke kaartchallenges. Deze kaarten kun je insturen en zij gaan ze dan verkopen voor het goede doel: borstkankeronderzoek! Ik zal eens kijken welke kaarten ik op ga sturen, want dit vind ik een super initiatief!!

Enneh.. omdat ze 11 juli 1 jaar bestaan, hebben ze een lotto georganseerd. Er zijn erg leuke prijzen te winnen! En uiteraard gaat de opbrengst van de loten naar het goede doel.

Nieuwsgierig?? Klik dan op onderstaand blinkie voor meer info!





zaterdag 19 juni 2010

Flip-Flap Kaart!

Gisteravond was er op het forum van Dolls een online crop! Met een superleuke workshop georganiseerd door Martine. Deze kaart stond al op mijn TO-DO lijstje, dus dat kwam goed uit!
Een superleuke kaart om te maken, hier zullen zeker meerdere van volgen! De binnenkant ga ik verder nog versieren als ik weet voor wie de kaart bestemd is...

Dit is 'm:



donderdag 17 juni 2010

Bee Happy!

Net heb ik een kaart gemaakt n.a.v. de challenge op het Dutch Dare Card Challengeblog. Ik word helemaal blij van deze kleurtjes!!

Dit is 'm:

woensdag 16 juni 2010

Challenge 11 Marianne Design

Op het blog van Marianne Design stond een errrg leuke uitdaging! Je moest een kaart maken n.a.v. een foto. Ik ben weer eens errrrg last minute, maar ik heb mijn kaart klaar!

Dit is 'm:

Bloghop bij Scrappassion!

Net kwam ik tijdens een rondje internet een supergave bloghop tegen!! Ben je nieuwsgierig?
Klik dan op onderstaand blinkie om naar het blog te gaan!






Ze gaan echt supergave prijzen weggeven!! Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door:


dinsdag 15 juni 2010

Vogelhuisje!

Op het challengeblog van Dutch Dare Card Challenges, zag ik een superleuk patroontje staan van een vogelhuisje-kaart!! Daar MOEST ik natuurlijk mijn vogeltjes stans bij gebruiken. Ik denk dat er nog wel een paar van zulke kaarten zullen volgen. Ze zijn zoooo leuk om te maken!
Dit is 'm:


zaterdag 12 juni 2010

Top 3!

Met de kaart uit het vorige berichtje ben ik in de top 3 beland! OK er waren dit keer maar 10 deelnemers, maar dat mag de pret niet drukken! *lol*

Hier is het linkje naar DCL: http://dutchcardlovers.blogspot.com/2010/06/challenge48.html

vrijdag 11 juni 2010

Dutch Card Lovers #47

Beetje last minute, maar hier is nog mijn kaart n.a.v. de sketch bij Dutch Card Lovers.
Ik ben weer lekker met de naaimachine bezig geweest. Ik blijf het toch leuker vinden om papier te naaien dan stof, hihi!

Dit is 'm:


Online Crop

Op het forum van Scrapfever was gisteren een online crop. Errrg leuke sketches waren er!
Ik heb o.a. deze kaart gemaakt. De andere kaart volgt binnenkort!

Dit is 'm:


donderdag 10 juni 2010

Mijn eerste "echte" opdracht!

Een paar weken geleden kreeg ik via mijn webwinkeltje, mijn eerste echte opdracht!
Ik ben gevonden via Google! Ik had nooit verwacht dat zo'n klein winkeltje via google nog te vinden was op het grote WWW. Degene die mij gemaild had, heeft zelf een boek geschreven. Met daarin allemaal motivatiequotes. Nu vroeg ze of ik ze kon plastificeren. Het liefst met een leuk kadertje. Nou dat kan ik wel! Dus ben ik lekker aan de slag gegaan. En kijk nou eens op You Tube!! In dit filmpje zie je mijn kaartjes. Best stoer he?

http://www.youtube.com/watch?v=wjmTzWtR8BA

woensdag 9 juni 2010

BasicGrey Challenge

Op het challengeblog van BG, zag ik een erg leuke sketch staan! N.a.v. die sketch heb ik net een kaart gemaakt. Meteen maar even mijn nieuwe stempeltje uitgeprobeerd!

Dit is 'm:

maandag 7 juni 2010

BigShot en nieuwe stansen uitgebrobeerd!

Vanmiddag had ik lekker nog een uurtje over. Ik heb de BigShot er maar even bij gepakt en mijn nieuwe stansjes. Zo leuk om er mee te werken! Het vogeltje is gemaakt van vilt en de lettertjes van foam. Zo leuk dat ie daar ook gewoon doorheen snijdt!
Dit is 'm:


vrijdag 4 juni 2010

Kijk eens...

... wat ik heb uitgezocht voor mijn cadeaubon van Scrapfever! Is dit leuk of is dit leuk!? Ik heb het net binnengekregen. En ga vanavond direct aan de slag met het BossKut vogeltje. Vind m zooo lief! Ben er helemaal happy mee!

Dit is 't:


woensdag 2 juni 2010

Een zoon

Vorige week heb ik mijn bigshot binnen gekregen. En blij dat ik er mee ben!! Gisteren kwam mijn sizzix alfabetje binnen. Mooie kleine lettertjes voor op mijn kaarten. Ik kon het natuurlijk niet laten om er gisteravond meteen even mee aan de slag te gaan. Ik heb lettertjes gemaakt van foam. Dan komen ze mooi naar voren op een kaart.
Ik heb weer eens een ouderwetste "miek-kaart" gemaakt. Ik vind vintage wel heel leuk hoor, maar ik word nog steeds het meest blij van dit soort vrolijke felle kleurtjes!!

Dit is 'm:


Superleuk nieuws!

Nou ja , voor mij dan. haha...
Vanmorgen zag ik dat ik met onderstaand harmonicadoosje heb gewonnen!! En kijk eens wat ik heb gekregen: Een blinkie!
En dat is nog niet alles. Ik mag ook nog eens in de webwinkel shoppen! Ik had deze week al een vogeltje voor mijn bigshot gezien, waar ik meteen verliefd op was. Dusseh.. die ga ik zo en zo "adopteren"! Ik ga meteen maar even neuzen wat voor leuks ik nog meer in mijn winkelwagentje drop!!
Beter kan een dag niet beginnen toch?